Предавање на професорот Бошко Караџов на тема “Крајот или враќање на историјата”

На 30 април 2019, на Правниот факултет во Битола се одржа третото предавање на Школата за Анти-авторитарни Студии – Стив Наумов, на тема Крајот или враќање на историјата, во изведба…

0 Comments

Со првата сесија “Вовед во политика и идеологија” беше отворена Школата за анти-авторитарни студии

На 17 април 2019, на Правниот факултет во Битола се одржа првото предавање на Школата за Анти-авторитарни Студии – Стив Наумов, на тема Вовед во политика и идеологија, во изведба…

0 Comments

Повик за учесници: Школа за анти-авторитарни студии Стив Наумов, Битола

Школа за анти-авторитарни студии – Стив Наумов е семестрална школа која ќе се одвива во Битола, во просториите на Правниот факултет, во периодот помеѓу средината на април и крајот на…

0 Comments