Повик за учесници: Школа за анти-авторитарни студии Стив Наумов, Битола

Школа за анти-авторитарни студии – Стив Наумов е семестрална школа која ќе се одвива во Битола, во просториите на Правниот факултет, во периодот помеѓу средината на април и крајот на…

0 Comments