Прво предавање на Школата за анти-авторитарни студии Стив Наумов во Скопје

На 30 октомври започна Школата за Анти-авторитарни студии во Скопје, на тема Вовед во политика и идеологија, а беше изведено од професорот на Правниот факултет во Скопје, проф. Д-р. Ненад…

0 Comments

Започнавме со втората генерација на Школата за објективизам – Џон Галт, Битола

На 29 октомври започна Школата за објективизам - Џон Галт во Битола, на тема Вовед во објективизам, а беше изведено од деканот на Правниот факултет во Битола, проф. Д-р. Горан…

0 Comments

Завршни есеи од Школата за анти-авторитарни студии Стив Наумов, Битола

Во рамки на Школата за анти-авторитарни студии Стив Наумов Битола која се одржуваше минатиот семестар, учесниците на крајот поделени во групи изработија три есеи во кои ги истражуваа политиките на…

0 Comments

Повик за учесници: Школа за анти-авторитарни студии (Скопје)

Loading… Школата за анти-авторитарни студии Стив Наумов претставува образовна програма за млади лица кои ќе имаат шанса на осум сесиии да научат нешто повеќе за политика, идеологија, различни видови на…

0 Comments