Државата на благосостојба и по неа

Промоција на книгата Државата на благосостојба и по неа


На 15 декември, во кафе Порта Џезз беше организирана промоција на македонскиот превод на книгата – After the Welfare State, во организација на Либертаниа и Студенти за слобода, со подршка на Atlas Network.

На промоцијата, присутните имаа можност да слушнат воведни изложувања од страна на промотерите, да се вклучат во дискусијата, да добијат бесплатен примерок од печатената верзија и бесплатен пијалок.
Онлајн везијата на книгата е достапна тука, а можете да ни испратите меил на libertaniaccp@gmail.com, доколку сакате примерок од печатената верзија на книгата.