Европски студенти за слобода: LibertyCon2020 во Мадрид

Европски студенти за слобода: LibertyCon2020 во Мадрид

Придружете ни се на LibertyCon 2020, годишната конференција на Eвропската мрежа Студенти за слобода, која ќе се одржува od 6-ти до 8-ми Март во Мадрид, Шпанија.

На конференцијата ќе имате шанса да слушните врвни говорници како Хуан Рамон Рало, Дејвид Фридман, Патрик Шумахер, Антонела Марти и други кои што ќе го споделат своето знаење со цел да нé инспирираат и да нé предизвикаат да станеме застапници на слободата.

Либертаниа и Студенти за слобода – Македонија ќе бидат застапени со тројца членови кои ќе присуствуваат на конференцијата оваа година.
Повеќе околу конференцијата и регистрација за учество може да најдете на следниов линк.