Најдобри или најлоши времиња
Извор: www.speakfreely.today

Најдобри или најлоши времиња

Денеска живееме во најдоброто време во човековата историја, без оглед што се справуваме со COVID-19 кризата. Помислете на минута за тоа дали би избрале да живеете во било која друга ера, дури и во состојба без здравствена криза, дури и да сте Џеф Безос или Бил Гејтс на тоа време.

0 Comments